Her får I opskriften på min svigermors hjemmebagte boller:
Ingredienser:
80 g. flydende becel
4 dl. mælk
1 æg
1 tsk. sukker
Lidt salt
50 g. gær
800 g. hvedemel
Fremgangsmåde:
Bland alle tingene sammen (undtagen 200 g. af hvedemelen)
Hæld dejen ud på bordet og ælt dejen godt og brug de resterende 200 g. hvedemel
Form bollerne og læg på bradepande (jeg kan få 12 boller ud af dejen)
Tænd først ovnen når bollerne er formet - så skal de bare hæve i den tid ovnen bliver varm
Bages ved 210 grader i 12 min.
Nøj hvor ser de bare gode ud, de må prøves :-)
SvarSletDe er også rigtig gode!
SvarSletSå håber også de smager dig :)
Træls når man fejler men er spændt på at se hvordan det smager
SvarSletPrøv at bytte 40 gram af fedtet ud med ISIS sukker/fedtstoferstatning - I drømmer ikke om hvor gode de bliver, bageren kan godt pakke sammen og lukke!
SvarSletPrøv at bytte 40 gram af fedtet ud med ISIS sukker og fedtstofs erstatning, I drømmer ikke om hvor gode de bliver - bageren kan godt pakke sammen og lukke!
SvarSletJeg skulle bruge ca 200g mere mel end i opskriften. Jeg valgte så at lade dejen hæve lidt efter æltning inden jeg formede bollerne...det resulterede i 16 kæmpe boller der hæver helt vildt ��
SvarSlet